Hawaii dag 4

Så hadde det seg slik at kveldene mine fyllte seg opp ganske raskt og da blir blogging nedprioritert. Jeg må bare få sagt at nå som jeg er hjemme og har tenkt over uken min på Hawaii, så må jeg bare si at det er den beste uken i mitt liv. Og det er så trist at jeg aldri kommer tilbake til det samme stedet med de samme menneskene, men så er jo dette også mennesker som jeg håper å alltid ha kontakten med. Vi ble en liten gjeng på seks personer, og denne lille «familien» er de jeg savner mest. Den beste dagen etter jeg kom hjem var når jeg satt våken her og hadde gruppeskype med Julie, Berit, Jakob og Sivert. De beste folkene asså ❤ 

Men for å komme til poenget…

Hawaii dag 4. 
Denne dagen var en av de beste dagene, turen gikk til en private beach. Det er på sånne dager at jeg var veldig glad for at vi hadde med oss folk som kjente stedet. For aldri i livet om vi hadde funnet en såpass nydelig strand helt alene, en skikkelig skjult skatt. Først så dro vi til et utkikkssted for å ta bilder av naturen, nydelig. Etterpå så stoppet vi innom en liten by for å kjøpe med oss niste og kjørte deretter til stranden. Der så hadde vi ca 5 timer til å bare gjøre hva enn vi ville. Vi kunne bade, spille ball eller bare chille. Det var overskyet hele dagen, men takk gud for det, for jeg greide å bli solbrent på skuldrene gjennom skyene. Folkene bad oss om å smøre oss inn flere ganger, men det brydde jeg meg fint lite om, men så ble jeg da også litt solbrent, men det var vekke dagen etterpå. 

Jeg så at det foregikk en fotballkamp, og da er det vanskelig for meg å holde meg unna. Vi spilte jentene mot guttene i sanden og det var helt nydelig. Jentene endte opp med å vinne etter en times tid! Etter kampen var ferdig så gikk vi bort for å ta bilde av alle sammen fra samme land med flagget deres. Vi var jo da 50% nordmenn så oppmøtet kan vel regnes som ok+. Vi stod der 48 stolte nordmenn forran flagget vårt og sang nasjonalsangen, vi er alle blitt så utrolig patriotiske etter at vi kom hit, så dette ble bra. 

Etter vi kom hjem så fikk vi litt tid til å dusje osv før vi gjorde oss klar for hardrock cafe. Hardrock skuffer aldri, maten var toppers, folkene var dritbra (+ en veldig kjekk servitør) og ikke minst; stemningen var på topp! Vi fikk fritid etterpå så da ble familien samlet for godstemning på hotelrommet til guttene (ja, det var regler mot dette, men vi er såpass badass at vi bryr oss ikke)

Image
Utsikten fra det stedet der vi stoppet for å ta bilder

Image
De flotte nordmennene på egen strand. Det er deilig å være med så mange nordmenn igjen! (tatt fra belo-bloggen)

Image
Gruppebilde, tok disse overalt hvor vi gikk, her på utkikkstedet.

Image
Tjukkebollafeita med to beauty queens, koser oss på stranden

Har da dessverre ingen bilder fra hard rock, men jeg kan love at det var veldig kos. 

Idag er det også da bursdagen min og jeg har vært her i 201 dager, og det er under 100 til jeg stikker. Gleder meg veldig til å komme hjem, og kjenner at hjemlengselen blir litt ekstra ille på en dag som denne. Men som hele resten av året mitt, så kommer jeg meg gjennom det. 

Kos og klem fra ida

3 tanker på “Hawaii dag 4

  1. Gratulerer med dagen min venn!! Flott at Hawaii ble så bra. Vet at du gledet deg voldsomt og det ser ikke ut til at du ble skuffet. Lev på de gode minnene og tenk at det ikke er så lenge til du er tilbake i Norge igjen. Glad i deg, klem fra mamma

Legg igjen en kommentar