Phoenix med Julie

Akkurat nå så sitter jeg i mattetimen til Julie mens hun har en prøve. Jeg vet at ikke alle Hawaii innleggene er ute enda, men de kommer. Har bare vært veldig travel i det siste. Det er skole og trening på dagen, og så får jeg ofte ikke begynt på lekser før i åtte tiden om kvelden. Og når jeg må sette av 40 min for å se på paradise så blir det lite tid til overs for blogging.

Denne uken er det altså spring break. Det er en uke fri fra skolen, men det holder jo ikke for meg, så jeg tok mandag og tirsdag av også. Ferien begynte med en tur opp på fjellet for å stå på ski. Denne gangen så tok de meg med til Vail. Det er et veldig dyrt og ekslusivt fjell, som er sett på et av de beste ski stedene i verden. Og det var helt nydelig. Bakkene var perfekt og vi dro dit på en dag med blå himmel og sol. Jeg måtte jo ta av meg jakken fordi det var så varmt. Den første dagen stod vi ikke en full dag fordi at alle følte seg ganske uggen sånn egentlig, men den dagen når vi dro til Vail så var vi der fra det åpnet til det stengte. Helt nydelig.

Planen var egentlig å bli der til tirsdag, men så følte ikke vfar seg helt bra og det var meldt snøstorm den natten så vi tok ikke noen sjanser og endte opp med å dra hjem mandagen istedet.

Siden vi var hjemme en dag tidligere så hadde jeg en kveld som jeg brukte til å dra på kino med Berit. Vi så 300, den nye. Anbefales veldig, hvis du likte den første filmen så vil du mest sannsynlig like den andre også. De har beholdt alle de kule effektene og storyen, så det var det samme konseptet uten å være den samme filmen.

Jeg bestilte tur til phoenix på fredagen etter skolen og flyet mitt gikk tirsdags kveld. Vmor og Alyssa skulle til texas samme dagen så jeg kjørte ned til flyplassen med dem. Det viste seg da at flyet mitt var to timer forsinket, men det gikk fint. Jeg satt bare alene der og spiste snop og skypet med folk fra Hawaii. Ågud så mye som jeg savner den gjengen!

Men jeg kom altså fram til Julie sitt hus rundt midnatt og vi gikk å la oss så og si med en gang. Julie stod jo opp tidlig å dro på skolen, men jeg sov så lenge jeg ville og lå meg ut i solsteiken for å bli brun. Det er deilig med litt sol igjen, føler virkelig ikke at jeg fikk nok på Hawaii, haha. Når Julie var ferdig på skolen så kom jeg for å henge litt før vi dro hjem til henne og bare chillet (+en joggetur).

Dagen idag er ikke ferdig enda, men denne timen er. Så da får jeg bare oppdatere dere mer senere eller en annen dag. Blogging er så sterkt nedprioritert at det får komme innimellom

20140320-100150.jpg
vmor er flink til å ta bilder av meg på ski

20140320-100445.jpg
flotte barn på ski. Alyssa har operert foten og er derfor ikke med

20140320-100623.jpg
bare en snap fra fjellet, helt fantastisk

20140320-100721.jpg
her ser dere fjellene og utsikten

20140320-100902.jpg
sam og julie akkurat nå

1 tanke på “Phoenix med Julie

  1. Fantastiske bilder! Får lyst til å stå på ski når man ser sånt:-) Du går fra flotte skiforhold til sol og varme hos Julie, heldige deg. Kos deg masse i Arizona og hils Julie så mye. Stor klem

Legg igjen en kommentar